Pardoseli Sportive Pardoseli comerciale & rezidentiale
0726 282 844

Solicitare oferta

captcha

Contactati-ne

0726 282 844

Serviciu disponibil L-V 10.00-18.00

Parteneri

mondo

Cunoscut pentru suprafete destinate sportului, Mondo a fost desemnat furnizor oficial al Jocurilor Olimpice cu 10 ocazii consecutive, de la Montreal 1976 pana la Londra 2012. Mondo s-a impus pe piata datorita catorva avantaje competitive derivate din tehnologia detinuta in laboratoarele proprii de Cercetare-Dezvoltare, care au dezvoltat solutii inovative si extrem de apreciate la nivel mondial.

conica

De 35 de ani – sub numele de brand Conica – BASF a dezvoltat produs si furnizat produse de inalta calitate si extrem de viabile pentru construirea de suprafete sintetice de sport pretabile tuturor conditiilor climatice. Astazi, compania din Schaffhausen, Elvetia este lider mondial de piata in acest domeniu. In fiecare an, mai mult de 250 de piste sunt instalate in toata lumea pe o suprafata de doi kilometri patrati. Suprafetele sportive Conica sunt extrem de apreciate in intreaga lume.

tecsom

TECSOM este o companie specializata in pardoseli din materiale textile comerciale. Compania franceza de renume international provenind din istoria SOMMER, va ofera solutii de inalta tehnologie pentru fiecare utilizare. (Covor in rola si in dale, needlepunch in rola si in dale). Birouri, locuinte sociale, magazine, aeroporturi, educatie sunt exemple de domenii in care TECSOM a dovedit in mod constant calitatile sale profesionale a lungul anilor.

Karelia

Expansiunea companiei Karelia de la o afacere de familie din regiunea Savo la o companie multinationala s-a realizat cu pasi fermi bazati pe o politica antreprenoriala coerenta. In noul mileniu investitiile au adus compania la un nou nivel. De aceea Karelia priveste spre viitor cu incredere.  In concordanta cu principiile fondatorilor sai Karelia realizeaza cu mandrie parchet finlandez din lemn, de inalta calitate. Hotelurile de lux din Moscova, Opera din Helsinki, numeroase locuinte particulare din intreaga Europa, au ales parchetul Karelia. Aceasta confirma aprecierea adusa materialelor de inalta calitate, a specialistilor finlandezi si a onestitatii ce insoteste toate activitatile companiei

egger

Egger este o bine-cunoscuta companie austriaca ce produce si comercializeaza produse pe baza de lemn în Europa. Filosofia companiei este de a dezvolta parteneriate loiale si de lunga durata, oferind produse premium, extrem de apreciate pe plan international. Egger are o baza solida datorita cresterii sale sanatoase, produse inovative, si standarde de inaltă calitate.

gamrat

Cu o experienta de peste 70 de ani, Gamrat reuseste sa se plieze mereu pe nevoile pietei si cautand sa-si dezvolte  produsele continuu. Producatorul din Polonia produce pardoseli si tapet din PVC concepute pentru utilizare in spatii cum ar fi: spitale, centre de sanatate, cladiri administrative si de birouri, scoli, gradinite, precum si facilitati comerciale si industriale.

ivc_group

Infiintata in 1997, Compania IVC Group si-a setat de la bun inceput targetul de a se extinde rapid ca un jucator independent global pe piata pardoselilor sintetice, producand materiale destinate atat uzului residential, cat si celui comercial. Astazi, IVC Group incorporeaza o echipa de 650 de membri in unitati strategice de afaceri din intreaga lume.

westex

Compania Westex este pozitionata in inima industriei textile din lana din Anglia. Westex poate asigura ca orice proces manufacturier de la lana pana la mocheta este desfasurat la standarde inalte de calitate. Actionariatul si controlul productiei da posibilitatea companiei sa furnizeze servicii exceptionale atat in Anglia dar si la nivel mondial.

nurteks

Infiintata în anul 1972, compania Nurteks a cumulat aproximativ 30 de ani de experienta in segmentul gazonului sintetic, exportand produsele sale in peste 50 de tari. Pe masura ce incalzirea globala isi face simtita prezenta, iarba artificiala de la Nurteks, care nu necesita irigare, este din ce în ce mai ceruta atat pentru decor, cat si pentru design arhitectural.

carus

Beaulieu International Group este un grup industrial belgian creat in 2005 prin fuziunea a 5 componente ale grupului initial Beaulieu Group printre care Carus si Ideal. Beaulieu International Group este lider in solutii pentru podele la nivel european si un jucator major pe piata de tesaturi, (materii prime, produse semifinite si finite) la nivel mondial.

grabo_sport

Graboplast Ltd. are mai mult de 30 de ani de experienta in domeniul productiei de pardoseli de vinil eterogene flexibile pentru sali de sport. Punctul forte al companiei este faptul ca aceasta dezvolta o spuma speciala cu un numar ridicat de caracteristici tehnice care asigura in mod constant performanta pardoselilor sportive.

ideal

Beaulieu International Group este un grup industrial belgian creat in 2005 prin fuziunea a 5 componente ale grupului initial Beaulieu Group printre care Carus si Ideal. Beaulieu International Group este lider in solutii pentru podele la nivel european si un jucator major pe piata de tesaturi, (materii prime, produse semifinite si finite) la nivel mondial.

beau_flor

Beauflor, membru a B.I.G Group, cel mai mare producator de solutii pentru podea din Europa, a devenit lider in industria pardoselilor din vinil. BeauFlor este cea mai tanara divizie a Grupului B.I.G si se poate lauda cu o productie ultramoderna si facilitati de depozitare localizate in Wielsbeke, Belgia. Cu o capacitate anuala de 35 de milioane m2, compania utilizeaza tehnologii de ultima ora pentru productia si finisarea pardoselilor.

rehau

Competenta si placerea inovatiei au facut din REHAU lider de sisteme si prestator de servicii pentru solutii pe baza de polimeri,in domeniile Constructii, Automotive si Industrie. Datorita combinatiei intre inalta performanta in dezvoltare, organizare puternic descentralizata a vanzarilor si service, grupul international se situeaza pe piata in topul ofertantilor. Inaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor si pana la executie precum si pasiunea pentru fascinanta utilitate si potentialul materialelor polimere sunt premise esentiale pentru un brand de succes pe plan mondial.

spacva

Spacva Wood Industries a fost fondata in 1956 prin dezicia de fuziune a unei compani de covoare din Vinkovci si alta companie din Cerna care se ocupa cu prelucrarea si finisarea lemnului. De-a lungul anilor, dezvoltarea graduala continua dintr-o companie mica, intr-o adevarata industrie de procesare a lemnului de mari dimensiuni a jucat un rol decisiv in dezvoltarea economica  a regiunii.

parteneri